Το ταξίδι μας ξεκινάει γύρω στις 10 το πρωί, σχεδόν μετά από μια ώρα και είκοσι λεπτά φτάνουμε στους Αντίπαξους. Εκεί  σταματάμε ανοιχτά  της παραλίας όπου έχετε την ευκαιρία να κολυμπήσετε  από τις σκάλες του καραβιού σε έναν μαγευτικό φυσικό κόλπο δίπλα στα πολυτελή γιοτ του διεθνούς jet set στα απίστευτα καθαρά γαλαζοπράσινα νερά, που είναι μοναδικά στη Μεσόγειο .

Στη συνέχεια το ταξίδι συνεχίζεται περνώντας την Καμάρα και τον Ορθόλιθο  ανακαλύπτοντας τη δυτική πλευρά του νησιού, εντελώς απρόσιτη από ξηρά. Μόνο από τη θάλασσα μπορείτε να θαυμάσετε τα απίστευτα σχήματα και τα χρώματα των κατακόρυφων βράχων, των μυστηριωδών σπηλαίων και των αιχμηρών βράχων με προεξοχές, ενώ η θάλασσα συνεχίζει να επιδεικνύει τη μοναδική γαλαζοπράσινη πνευματική της διαύγεια. Εδώ, για μισή ώρα, έχουμε την ευκαιρία να κολυμπήσουμε ξανά στις « Γαλάζιες Σπηλιές ».

Στη συνέχεια επιστρέφουμε ανατολικά, όπου το μεσημεράκι θα βρισκόμαστε στην πρωτεύουσα του νησιού, τον Γάιο , την οποία έχουμε την ευκαιρία να εξερευνήσουμε για περίπου δυόμιση ώρες. Αυτός ο λιλιπούτειος παράδεισος είναι έντονα χαρακτηριστικός των Επτανήσων και η γοητευτική του αρχιτεκτονική θα μείνει στη μνήμη κάθε επισκέπτη. Στο εκπληκτικό Ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα , οι επιβάτες θα νιώσουν όλοι την έντονη επιθυμία να επιστρέψουν μια μέρα σε αυτό το πραγματικά μαγικό μέρος του κόσμου και να ξαναζήσουν αυτή την αξέχαστη εμπειρία διακοπών.